donderdag 29 september 2011

Balen

Vorige week zag ik mijn roze sjaal liggen die ooit gebreid had,maar ik vond hem eigenlijk veel te breed.En wat doe je dan....juist uithalen.Daar schijn je dus een beweging mee te maken die je arm niet zo lekker vindt.Nou ben ik linkshandig en het zit in mijn rechterarm,maar dan kan ik toch wel haken was meteen mijn 1e vraag?Maar volgens de therapeute heb ik een tennisarm.En wat doe je aan een tennisarm.......RUST en NIET haken!!Ik baal dus gigantisch,mag ik verlopig niet haken!


9 opmerkingen:

 1. Dat is wel heel vervelend. Zeker omdat haken zo verslavend is ;-) Maar dan heb je ook wel weer lekker wat tijd over om wat andere dingen te doen. Of wordt dat ook moeilijk met een tennisarm? Hoe krijg je nou zo'n tennisarm?

  Groetjes, Liane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja dat is zeker balen maar nu heb je wel tijd om bijvoorbeeld eens lekker te lezen want daar kom ik met al dat gehaak dus gewoon niet aan toe.Beterschap gr.Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen en beterschap! ps mag je wel bloggen met je tennisarm ;-)?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele vervelende en pijnlijke aandoening van de pees, heb er jaren last van gehad,lapmiddeltje hier,lapmiddeltje daar..... deed wel alles met die rechterarm en hand maar had voor de zekerheid en ondersteuning toch ook altijd die linkerhand daarbij nodig.
  Totdat ik bemerkten dat links ook overbelast raakten....toen was voor mij de maat vol...en ben naar mijn arts gestapt met de woorden....niks geen injecties meer......ik wil nu naar een specialist.
  En daar kon ik best snel terecht,operatie klieven van pees(dagbehandeling)even een week of 6 ongemak daarna(maar daar was ik toch al aan gewend in de loop der jaren)en therapie en ik kan weer alles aan met mijn arm.

  Heb daarna zo vaak gedacht.....hoe dom kan een mens zijn om zoveel jaar van zijn/haar leventje te laten vergallen door een tennisarm....waar heus wel iets aan te doen is.

  Even afwachten...voor jou in de hoop dat het enkel de overbelasting van breiwerk uithalen is....maar als ik zo lees dat je wel een echte creatieve haakster/breister bent......vrees ik toch dat je arm al veel langer overbelast wordt met repeteer bewegingen.

  Het beste ermee!
  En sterkte!!!

  Lieve groeten!!!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik heb een tenniselleboog gehad ...naar physio, en dat heeft geholpen bij mij...een heel vervelend iets, zeker als je een creatieve duizendpoot bent ...

  Veel sterkte en beterschap

  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoiets komt nooit uit en al helemaal niet als je zo creatief bent!! Sterkte en beterschap!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat vervelend, hopelijk is het snel over.

  groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt balen, maar je kan wel lezen en dromen over wat je allemaal kan gaan maken als het beter gaat....volgens mij blijft het altijd een zwakke plek, dus echt balen voor je! geniet van de zonnige zondag! lieve groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen