vrijdag 25 maart 2011

Ze zijn er weer

Ieder jaar rond deze tijd krijg ik visite,en dit is het 3e jaar dat ze komen.Ze beginnen met 1x per dag en later komen ze wel 3x op een dag om voedsel te halen.





Ja wel...... echtpaar eend.Ze maken een landing op het afdakje,kijken of er al wat ligt om vervolgens de tuin in te gaan.Heb vorig jaar speciaal eendenvoer gekocht want ik bleef brood plukken.Vorig jaar namen ze nog een ander echtpaar mee,maar die heb ik nog niet gezien dit jaar.











Tja dan ben je waakhond en Jack Russell en ga je naast de eenden in het zonnetje zitten.Vorig jaar lagen de eenden en de hond vlak naast elkaar te slapen in het zonnetje,ben benieuwd of dat dit jaar ook weer gaat gebeuren?

4 opmerkingen:

  1. wat een gezellig bezoek krijg jij, leuk hoor om te zien.

    eeen fijne dag vandaag

    groet stina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo mireille,

    bedankt voor jouw bezoekje op mijn blog en je lieve reaktie ....
    wat een superleuk bezoek krijg jij ....enne...een haakmeeting ? wat leuk ....
    hier in de buurt ken ik helemaal niemand die haakt laat staan dat ik hier in de buurt leuk garen vind ....enne Zpagetti haken , nooit meer voor mij .....

    Groetjes Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig stukje! Vooral om te lezen hoe jouw "jachthond" reageert op de eenden. 'k Zou soms willen dat Tukker daar iets van mee had. We hebben hem zaterdag nog flink terug moeten roepen toen ie achter een koppel eenden met jongen aan ging...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat grappig. In ons oude huis hadden we dat ook altijd rond een bepaalde tijd. Je woont zeker vlak bij een vijver?
    Succes met de schutting!
    Hartelijks

    BeantwoordenVerwijderen